Cautare

360 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (3.85 secunde)
Secondat de vicepresedintele PSD Galati, Gheorghe Saghian, si de secretarul executiv al organizatiei, Avram Trandafir, primarul comunei Namoloasa a sustinut, prin intermediul avocatului sau, ca Prefectura Galati s-a contrazis in declaratii.
Ca in fiecare an, Anghel Stanciu (PSD) a venit cu celebrul lui cos cu zambile roz si mov, pentru reprezentantele sexului frumos, in timp ce deputatul PD Petru Movila a preferat sa le dea doamnelor cate un trandafir portocaliu si cartea lui Gabriel Liiceanu "Declaratie de iubire".
un patrat portocaliu, cu colturile rotunjite, in interiorul caruia se afla un trandafir si initialele PDL. Anuntul a fost facut de presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, si de secretarul general Vasile Blaga, la finalul intalnirii dintre democrati si liberal-democrati.
Boc a anuntat ca sigla va fi de culoare portocalie, cu trandafir si inscriptia "PD-L". Discutiile au avut loc dupa ce, seara trecuta, comisia de negociere a PD si PLD s-a intalnit ca sa fixeze detaliile formarii PDL.
'Ne-am saturat cat ne-au furat' este mai puternic decat mesajul pe care il da un trandafir sau o sageata sau trei trandafiri sau un papagal?
Pe de alta parte, directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Constanta, Gheorghe Trandafir ne-a declarat ca nu a primit astfel de sesizari in ultima perioada, ci doar in urma cu doi ani, dar vor efectua cercetari.
Daca in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate a fost ales social-democratul Simion Stefan, la ATOP au fost mai multe propuneri si, implicit, mai multi "castigatori": Catalin Paraschiv, Petrica Munteanu, Vasile Neagu, Avram Trandafir, Dorin Otroco si Alexandru Teodorescu, consilieri ai PNL, PC si PSD.
Tot in cursul zilei de ieri, inspectorul sef-adjunct de la Protectia Consumatorului, Gheorghe Trandafir, a fost demis, lucru insa contrazis de "superiorul" Eugen Voineagu:
"Cum Gheorghe Trandafir, actualul sef, mai are o luna si ceva pana la pensionare am convenit ca poate ii facem un alt loc in institutie sau poate asteptam sa i se incheie mandatul pentru a-l pune pe Dionisie Culetu", a explicat Mircea Banias.
Astfel de sedinte vor fi organizate in fiecare luna, au precizat reprezentantii Primariei Mangalia, iar pentru o mai buna comunicare a fost ales un reprezentant care sa discute direct cu edilul, in persoana lui Ioan Trandafir.
In semn de recunostinta, vreau sa-i trimit un trandafir rosu. Atata am. Sper sa o bucure pe doamna Basescu", a spus batranul imobilizat intr-un scaun cu rotile.
La eveniment au fost prezenti cei doi sefi ai CRPC, Bogdan Dima si Gheorghe Trandafir, edilul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, presedinta Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, precum si numerosi manageri ai hotelurilor din statiuni.
Casa era pustie si cernita Si ai plecat in Cer, spre cimitir, Ca sa asezi in tarana proaspat ravasita Un trandafir, trei lacrimi s-un sarut.
La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu. Nu lipsesc nici mari sportivi din lista de prieteni a controversatului personaj.
"Nu-i o problema in a alege intre trandafir si mar. Se poate incerca cu para. Eventual malaiata. Revenind la ordinea de zi:
Liliana Minca si Teo Trandafir isi disputa mandatul de deputat in colegiul 19 din Capitala, ramas vacant prin plecarea Danielei Popa (PC) la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
Primarul conservator Piedone a facut "blat" cu PD-L pentru ca Teo Trandafir sa castige alegerile in colegiul 19 din Capitala, avertizeaza deputatul liberal Mihai Voicu, pe blog-ul propriu.
Teodora Trandafir, "promotoarea manelistilor" sau "circareasa", cum i s-a spus, peiorativ, si-a zdrobit contracandidata in alegeri, castigand cu aproape 10 procente avans.
Victoria PD-L in colegiul 19 din Capitala, prin succesul lui Teo Trandafir, reprezinta un serios semn de intrebare privitor la seriozitatea si capacitatea de mobilizare a coalitiei PSD-PC-PNL, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Victoria lui Teo Trandafir in colegiul 19 din Capitala reprezinta o palma usturatoare pe obrazul coalitiei PSD-PC-PNL, construct politic care nu a fost in stare sa se mobilizeze satisfactor pentru aceste alegeri, explica sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
google-analytics.com